A paksi Szent Pál közösség hirdetése

Kedves testvérek!
 
A paksi Szent Pál közösség hirdetését alább olvashatjátok.
 
Szeretettel!
Attila plébános
 
Kedves Testvérek! Felkérést kaptunk, hogy csatlakozzunk egy országos kezdeményezéshez. Monforti Grignon Szent Lajos által írt, Mária által Jézushoz című könyv 33 napos, otthon, szabadon végezhető lelkigyakorlatához. Többen paksiak erős hívást éreztünk, hogy csatlakozzunk, hiszen épp a Jézus Szent Szíve ünnepre (jún.19) a mi templomunk búcsújára esik az utolsó 33. nap, majd másnap (jún.20.) Mária Szeplőtelen Szívének ünnepén önmagunk felajánlásával zárul.Különös kegyelemnek érzem az összefogást és felkérést ebben az időszakban, és a paksi Jézus Szíve vonatkozását. A felajánlást kiegészítjük mi paksiak a komptragédia áldozataiért és a paksi hívők sebei mögé rejtett ajándékok elfogadásáért.Rendeltem 80 db lelkigyakorlatos könyvet, amit a holnapi szentmise után ajándékba veheti, aki érez vágyat a részvételre. Több atya is csatlakozik hozzánk. Alul továbbítottam a részletes felhívást, és hogy digitális formában milyen linken elérhető a könyv anyaga, ha valakihez nem jut el időben a könyv. Illetve nálam is beszerezhetitek: Kurcz Gy.u.18a (204898774)kezdés: 2020.május 18. hétfő, befejezés: június 19-20. Jézus Szent Szíve és Mária Szeplőtelen Szívének ünnepe (felajánlás) Megtalálható a könyv 102. oldalától szeretettel, Vassné Volf Klaudia.
 
Részletek:
 
Mária Országa vagyunk, Istennek és Szent Istvánnak hála.A Szűzanya sohasem vette le kezét rólunk, mindent megtesz megmaradásunkért.Egy köztiszteletben álló atya mondta: „Apokaliptikus időket élünk…”A járvány csak a jéghegy csúcsa, figyelmeztetés.Az igazi veszélyt a lelkek sorsa jelenti Istennel szembefordult világunkban.
 
A Szűzanya istenanyai szeretetével, hatalmával harcol értünk,de szüksége van ránk is! Ő, mint egy jó édesanya vigyáz gyermekeire.És arra indít több üzenetében is, hogy imádkozzunk, imádkozzunk, imádkozzunk!De, ha egységben tesszük, akkor még nagyobb ereje lesz ennek!(Mt 21, 22; Jn 15, 7)Sok-sok ember odaadott szívére, felajánlott, megtisztult életére van szükség!
 
Ezt szolgálja a Monforti Grignon Szent Lajos által írt,Mária által Jézushoz című könyv 33 napos, otthon, szabadon végezhető lelkigyakorlata.
 
Erre szeretnénk meghívni Benneteket!
Május 18-án, hétfőn kezdjük,és a 33 nap végén, június 20-án szombaton,Mária Szeplőtelen Szívének ünnepén(Jézus Szentséges Szíve ünnepe utáni napon)fölajánljuk magunkat a Szűzanya által Istennek.
 
Az említett könyvet a Szeretetláng Közösségnél tudjátok megvásárolni (postán elküldik):Menkó Ánges nővér – agnesmenko@gmail.com, Tel: 06 30 395 1364
 
Amennyiben a könyvet nem sikerülne 18-áig megszerezni,míg az meg nem érkezik hozzátok, két megoldás lehetséges:
 
1. A következő linken megtalálható a lelkigyakorlat kicsit kibővített változata:Lelkigyakorlat linkje
2. Vagy ha valaki a könyvhöz ragaszkodik, annak, amíg meg nem kapja a sajátját,beszkenneljük mindig a következő nap anyagát, és elküldjük E-mailben.
 
Ha valamelyik családban gyerekek is szeretnék ezt végezni,információink szerint a Nyolc Boldogság Közösségnél vannak különböző korosztályoknak összeállított változatok.Azokat Itt lehet megrendelni: Mikovics Krisztina nővér +36308940509 Mária nővér +36304960722 Tel: +36 30 496 07 22 E-mail: beke.kiralynoje@gmail.com
 
Áldjon és erősítsen meg mindannyiunkat az Úr kegyelme és ereje,hogy ki tudjunk tartani a lelkigyakorlat végzésében!Nagy szeretettel és a Jóisten áldásával
 
Ági – Gábor
 
Megosztás
Scroll Up