Hirdetések (október 25. – október 31.)


PAKS – DUNAKÖMLŐD – NÉMETKÉR – HARD

  1. Az elmúlt vasárnapi szentmiséken 141.080 forint gyűlt össze a „missziók” javára. Paks-Dunakömlődön 3.550 forint, Németkér – Hardon 17.685 forint gyűlt össze.  Köszönjük az adományokat.
  2. Október hónap a „Rózsafüzér hónapja”. A közös rózsafüzér imádságok hétfőnként 16.30 órakor, keddtől péntekig 17.30 órakor kezdődnek a templomaikban.
  3. Csütörtökön este 18.00 órakor folytatódik a plébánia és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezésében a „Hit és művelődés” címmel megkezdődött  előadás sorozat a Csengey Dénes Kulturális Központban. Előadó, Stamler Ábel összehasonlító-vallásfilozófus. Az előadás címe: „Az istenismeret útjai Szent Ágostontól Eckhart mesterig”. A program plakátja a faliújságon és a plébánia honlapján, valamint facebook oldalán megtalálható. Csütörtökön, az esti szentmise elmarad!
  4. A koronavírus-járvány terjedése miatt kérünk mindenkit, hogy fontolja meg a javasolt biztonsági előírásokat: maszkhasználat, kézfertőtlenítés, távolságtartás. A templomban mindezek megtartására buzdítjuk a kedves testvéreket. 
  5. Jövő héten hétfőn (10.25) , szerdán és csütörtökön (10.27-28.) hivatali szünet lesz a plébánia hivatalban.

NÉMETKÉR – HARD