Hirdetések (09.21-27.)


PAKS

1. Örömmel hirdetjük, hogy 2020. szeptember 26-án, szombaton délután 16.00 órakor köt házasságot Nagy Norbert és Nagy Kitti a Jézus Szíve templomban. Hirdetve harmadszor

2. Örömmel hirdetjük, hogy 2020. október 3-án, szombaton délután 15.00 órakor köt házasságot Köhler Krisztián és Brezovszki Andrea a Jézus Szíve templomban. Hirdetve másodszor.

3. Örömmel hirdetjük, hogy 2020. október 9-én, pénteken délután 16.00 órakor köt házasságot Túri Márton és Sebestyén Anna a dunakömlődi Szent Imre templomban. Hirdetve először.

4. Örömmel hirdetjük, hogy 2020. október 10-én, szombaton délután 15.00 órakor köt házasságot Bosnyák László és Gőgös Flóra a Jézus
Szíve templomban. Hirdetve először.

5. Örömmel hirdetjük, hogy 2020. október 10-én, szombaton délután 16.00 órakor köt házasságot László Norbert és Stallenberger Veronika a Jézus Szíve templomban. Hirdetve először.

6. A Plébános úr megköszöni a Plébániai Tanácsosok Testületébe szóló ajánlásokat. A következő hetekben találkozni fog a jelenleg fennálló testület tagjaival, valamint egyeztet az ajánlott személyekkel; azt követően pedig összeállítja a jelöltek listáját, amely október 25-én kerül kifüggesztésre. A választás november 8-án és november 15-én lesz. A választásával kapcsolatos részletek a plébánia honlapján és a faliújságon olvashatóak.

7. Az idei esztendőben a Bátai Szent Vér Búcsú szeptember 26-án, szombaton lesz. A programokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Aki részt szeretne venni a búcsún, kérem tájékozódjon az internetes felületeken. Amennyiben segítségre van szükség a tájékozódáshoz a plébánia hivatalban szívesen segítünk.

8. A templom kapukban elhelyezésre kerültek az automata kézfertőtlenítők. A kezünket aláhelyezzük és automatikusan fertőtlenítenek.

DUNAKÖMLŐD

 

NÉMETKÉR – HARD