Hirdetések (06.24-30.)


PAKS

1. Örömmel hirdetjük, hogy 2019. július 5-én, pénteken délután 17.00 órakor köt házasságot Kis Gergely és Vincze Zsuzsanna a Jézus Szíve templomban. Hirdetve másodszor.

2. Örömmel hirdetjük, hogy 2019. július 6-án, szombaton délután 14.00 órakor köt házasságot Kövecses Roland és Vigh Kisanna Réka a Jézus Szíve templomban. Hirdetve másodszor.

3. Örömmel hirdetjük, hogy 2019. július 6-án, szombaton délután 16.00 órakor köt házasságot Kovács Ákos és Lacza Mariann a Jézus Szíve templomban. Hirdetve másodszor.

4. Örömmel hirdetjük, hogy 2019. július 13-án, szombaton délután 16.00 órakor köt házasságot Balog Zsolt és Dallos Vanda a Jézus Szíve templomban. Hirdetve először.

5. A Jézus Szíve templomunk búcsújához kapcsolódó programok a faliújságon és a plébánia honlapján olvashatóak.

6. Minden este 18.00 órakor a Nagytemplomban a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a templombúcsúra készülve.

7. Jézus Szíve ünnepén, június 28-án pénteken reggel 9.00 órakor gyalogos zarándoklat indul a biskói révhez. Délelőtt 10.00 órakor megemlékezés és imádság lesz a tragédia helyszínén. Kérjük, hogy aki részt vesz a megemlékezésen, hozzon magával egy szál virágot, amelyet az ünnepség keretében a Dunába szórunk. Őseink fogadalmának teszünk eleget, ha részt veszünk a zarándoklaton és az este 18.00 órakor kezdő búcsús szentmisén,
melyet Szabó Oszkár atya dunaföldvári plébános mutat be. A szentmise előtt 16.30 órától bűnbánati liturgia, 17.00 órától szentségimádás és szentgyónási lehetőség lesz. A szombat esti közös ünnepi vacsorához és ücsörgéshez várjuk a „főző csoportok” jelentkezését. A főzéssel kapcsolatos részletes tájékoztató, valamint a szombat délutáni programok a faliújságon
és a plébánia honlapján megtalálhatóak.

8. Szombaton, Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepén reggel 8.00 órakor ünnepi szentmise lesz a Nagytemplomban. Az esti szentmise elmarad.

9. Jövő vasárnap a „Péter-fillérek” javára gyűjtünk a szentmiséken.

 

NÉMETKÉR-HARD

 
1. Hardon a Jézus Szíve templom ünnepi búcsús szentmiséje június 29-én, szombaton délután 16.30 órakor lesz.
 
2. A Paksi Jézus Szíve templom búcsújához kapcsolódó programok a plébánia honlapján olvashatóak. Jézus Szíve ünnepén, június 28-án pénteken reggel 9.00 órakor gyalogos zarándoklat indul a biskói révhez. Délelőtt 10.00 órakor megemlékezés és imádság lesz a tragédia helyszínén.
Kérjük, hogy aki részt vesz a megemlékezésen, hozzon magával egy szál virágot, amelyet az ünnepség keretében a Dunába szórunk. Őseink fogadalmának teszünk eleget, ha részt veszünk a zarándoklaton és az este 18.00 órakor kezdő búcsús szentmisén, melyet Szabó Oszkár atya dunaföldvári plébános mutat be. A szentmise előtt 16.30 órától bűnbánati liturgia, 17.00 órától szentségimádás és szentgyónási lehetőség lesz. A szombat esti közös ünnepi vacsorához és ücsörgéshez várjuk a főző csoportok” jelentkezését. A főzéssel kapcsolatos részletes tájékoztató, valamint a szombat délutáni programok a faliújságon s a plébánia honlapján megtalálhatóak.
 
3. Jövő vasárnap a „Péter-fillérek” javára gyűjtünk a szentmiséken.